Jag är svartsjuk trots att han är det värsta som hänt mig

Där ligger hans nya ragg, i min keps, i hans säng. Hon har ingen aning om vad hon ger sig in på. Kan tänka mig att han ger henne samma lögner, samma jävla förtroende som han kommer bryta. Det gör ont att se, men jag kan inte sluta kolla. Jag är svartsjuk över något som inte är mitt, trots att han är det värsta jag vet.921F5E53-ED35-4C8D-8944-0EFBAC51FB04Jag plågar mig själv medvetet. Jag påminner mig om alla sår han lämnade kvar, sår han försökte plåstra om men som han ändå lämnade öppna. Det är ett svek som gör mig utmattad, det är något jag inte bara kan glömma. Han var en del av mig, han är en del av mig. 

Lämnad, dumpad, sårad. Jag tror att vi flesta har varit där. Man känner sig grundlurad, naiv, skuldbelägger sig själv. Man ifrågasätter vad man kunde göra annorlunda för att få honom att stanna, istället för att låta honom gå. Låta honom lämna ditt liv ifred så att du kan fortsätta leva. Sanningen är att du gjorde inget fel, det var han som sårade dig, har du glömt det? 

När man mår som sämst påminner man ofta sig själv om det som var bra, istället för att tänka på allt dåligt han gjorde. För innerst inne vet du att han gjorde dig mer illa än hel. Anledningen är för att de bra sakerna ofta väger mer än de dåliga när man är hjärtekrossad. Man måste på något vänster försöka stänga av och få sig själv att förstå att han var aldrig speciellt bra. Förstör bilden om att det en dag ska bli ni två igen, du är den bästa så varför vill du vara med den värsta? Sluta stalka, sluta leta, sluta medvetet såra dig själv ytterligare. Det är svårt, den första eller andra veckan, jag vet, men det försvinner.

Kära vän, sluta inte leva för att en kille gav dig falska förhoppningar. Låt honom inte kontrollera ditt liv. En dag kommer allt bli bra, men så länge du tillåter honom att behandla dig illa så kommer du inte att komma ur. Du måste acceptera ert avslut även om det gör ont.

Du är världens vackraste tjej och du förtjänar endast det bästa.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.