Londons skönaste och bästa nattklubbar

Jag har hängt en del ute i London och besökt de flesta nattklubbar. Det finns jättemånga exklusiva och speciella klubbar, ingenting är som i Sverige. Det är en service och ett uteliv på ett helt annan nivå.6D661A46-CBA4-43F5-8642-0B8AA95BAD23WOW, jag och ebba efter 3 veckor i London. 7 dagar kvar sen är man återförenad med denna<3

Jag har några favoriter som jag tänkte lista för er, mina TOP 3. Alla hittar ni såklart i appenClubbable där gästlista även finns tillgänglig! Läs mer HÄR

Cirque
För er som följer mig på Snapchat (emmywin) så har ni säkerligen sett att jag varit en del på en nattklubb som alltid har shower. Klubben heter Cirque. Det är mängder av coola människor här, alla är lite extrema, man vill sticka ut och jag fullkomligt älskar det. Har sett bland annat: Kendall Jenner, Asap Rocky, Kid Ink, Sean Paul, med flera här.

The Box
Här får det inte fotas eller filmas och mer än det behöver jag inte säga.
The Box är något du måste under din vistelse i London! 10/10the-box-club-soho-londonToy Room
Även en av mina favoriter. Kryllar av snygga människor, grym musik, skön stämning, mängder av drinkar, helt klart en av mina top 3!

ToyRoom

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.