A GOT A NEW JOB

2D0BBD1A-DD38-4866-A0E9-8DAB52B2A38DVaknade upp med ett stort rivsår i ansiktet, en arm som är helt svullen, ett stycke bula och börja till blåklocka. Fantastiskt. Kände mig så jävla tom och arg, men ringde min allt för fina vän Sara som genast gjorde mig på bra humör. Tänk att det tog mig 23 år att finna dig din jävel. Är frälst.

Förutom min fantastiska morgon så är mitt jobb äntligen klart i London. Ska äntligen få jobba med något jag brinner för och ska berätta mer i ett annat inlägg. Men, till alla er som åker till London och inte vet vart ni ska gå ut eller hur ni bokar bord/får gästlista: Jag har lösningen till er, håll utkik. 

Fick en fråga på twitter angående hur man får arbete i London. Egentligen är det väldigt enkelt att få ett jobb, dessvärre ofta underbetalt och det finns lixom inget som heter arbetslagar. Ett tips är dock att lägga in ert CV på https://www.cv-library.co.uk/ jag har haft ett flertal jobb som kontaktat mig. Tänk även på att CV och Cover Letter ser inte lika ut som de gör i Sverige, se till att få rätt mall och ha absolut inte en Selfie på ditt Cover Letter.

Hoppas alla får en fin söndag!
X

22122F1C-63EA-4C49-8842-70BFFAC03CF9

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.