5 tecken på att du bör dumpa din partner

Tvivlar du på din partner, på förhållandet du lever i? Är din pojkvän en idiot men du vägrar inse det? 1B774BE4-37C9-4C94-9617-31FD80B6E39A

1: Han ger dig negativa kommentarer
I ett förhållande lyfter man varandra, inte tvärt om. Ser ingen vits i varför man tillåter sin partner att mata slag som skapar komplex när man enkelt kan gå sin väg. Det är enkelt att lämna, det är bara tanken av att vara ensam som skrämmer dig. Men varför stanna kvar hos någon som behandlar dig med allt annat än respekt?

2: Han är manipulativ
Det spelar ingen roll vad han gör som irriterar dig, hur många konflikter som skapas, det kommer i slutändan att vara ditt fel. Han förvränger sanningen till hans egen fördel. Om du ständigt måste backa ett steg och be om ursäkt för hans handlingar så är det något som inte riktigt går rätt till, Right Sister?

3: Han döljer information 
I ett förhållande, i ett sunt förhållande, bör man undvika hemligheter så som att dölja information. Du märker att han ljuger men istället för att ifrågasätta är du tyst. Du är rädd för att höra sanningen, en sanning du egentligen redan är medveten om. Du är stressad, det finns ingen tillit, trots det har du hoppet kvar om att det ska bli bra. Wake up, han ljuger dig rakt upp i ansiktet och nu är det dags för dig att slänga igen dörren som står på glänt för det finns inget kvar att hämta.

4: Allt handlar om honom, inte om er.
Dina intressen eller åsikter är aldrig relevanta. I ett förhållande är man två, men i ert verkar det bara vara hans ego som ekar. Omedvetet prioriterar du bort dig själv och offrar allt för honom. Bara en påminnelse till dig, varför kliver du åt sidan och låter hans drömmar uppfyllas när han inte gör detsamma för dig? Varför är ditt liv inte lika viktigt som din partners? Bara för att man går in i ett förhållande så innebär det inte att man ska sluta leva eller sluta jaga sina drömmar. Aldrig någonsin.

5: Han följer nya tjejer på Instagram
Aldrig. Varför tillåter du överhuvudtaget din partner att ge bekräftelse till andra tjejer när den enda bekräftelsen han bör ge är till dig? Jag ser ingen vits i varför man vill följa andra kvinnor man finner attraktiva när man redan har en kvinna. ”Jag följer bara för att hon följde mig” More Like: Hey pretty let’s slide into my DM. Slide the fuck out of my life.

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.