”han dumpade mig på sms och hade ny tjej efter 1 vecka”

Jag fick en ganska lång kommentar från en tjej, den handlar om hur hennes pojkvän i princip ville ha en break, två dagar senare dumpade henne via sms och veckan efter var i ett nytt förhållande. Jag blev så himla utmattad och ledsen av att läsa allt, men ska försöka hjälpa dig på traven.

”Jag behöver dig, och ditt jävla skitbra sätt att formulera dig på och ditt skitbra sätt att prata om kärlek och heartbreak om, Min kärlek krossade mitt hjärta och sedan stampade han på det några gånger extra”

Förra veckan skickade han ett sms och ville ha ett break. Ringde upp honom förkrossad och försökte förstå varför och efter många om och men så sa jag okej till break. Han ville fokusera på hockey, så jag ville acceptera det. Han berättade att ett break inte betyder break up och han berättade att han fortfarande vill vara med mig och att han älskar mig. Han sa till mig att det är bra om jag back off lite, men ändå så skulle vi prata. (ja jag var superförvirrad). Sa okej, enda kruxet är att han inte fick vara med någon annan. Han tyckte det var en självklarhet. Två dagar senare dumpar han mig. PÅ SMS. S M S. Han är 23. SMS. Jag blev förkrossad. IGEN. åkte hem från jobbet och skrek i smärta eftersom jag fysiskt kunde känna mitt hjärta krossas i slow motion. Han berättade att han inte kunde ha förhållande och spela hockey samtidigt. Idag, exakt en vecka senare, vaknar jag på morgonen och ser att han har ett nytt förhållande. Med en annan tjej. Vad i hela jävla helvete? Jag mår illa. 
Skickade ett litet sms till honom om hur stor idiot han är och frågade hur länge han hade haft två förhållanden, (han blev även vän med henne IGEN på facebook dagen efter jag ändrade relationstatus till singel) och berättade hur feg han är. Vad fan? Har ingen aning om han varit otrogen mot mig och isåfall under hur lång tid? Han har inte ens läst mitt meddelande.

Är i chock och mitt hjärta gör så jävla ont. Fan ska jag göra Emmy, hur hanterar man något sådant här ens?

Det var länge sedan jag kände den där smärtan i hjärtat, den nära hela ens närvaro känns tom. När man inte längre känner någon glädje, när leendet är fejk och man kämpar för att resa sig igen. Man försöker gå vidare men man vet inte hur. Det är så många frågor som cirkulerat i ens huvud, hur blir jag hel igen?

Det finns inga sätt att skynda på, det är dumt att stressa och framförallt är det okej att vara förkrossad. Det finns väl inget i världen som gör så ont som att förlora en människa man älskar. Det är inte ett slag i magen utan känns mer som att ens själ slits i stycke. Man känner sig ensam, lämnad, sviken.

Det är okej att må dåligt och det tar tid att släppa en människa som man älskar, för det är vad du gör, du älskar honom. Men en dag kommer han endast vara en i mängden, ett minne blått. När jag blev hjärtekrossad valde jag att fokusera väldigt mycket på mitt eget liv. Vad jag ville göra och vad jag kunde göra för mig själv. Det kan vara små som stora saker, jag började bland annat att skriva. För mig har skrivandet alltid vara ett sätt att bearbeta, både sorg och glädje. Du behöver inte starta en blogg för att uttrycka, men kanske bara öppna ett dokument i Word och skriva exakt allt du känner.

Jag gjorde även små saker för mig själv men som kändes då väldigt stora. Det kan vara en liten grej som att handla en jacka eller gå till frisören. Jag valde att skämma bort mig själv, för enligt mig förtjänar alla människor som går med ett brustet hjärta att skämma bort sig själva. Gör något för dig och ingen annan.

Livet tar inte slut för att ditt hjärta är trasigt. Viktigt att påminna sig själv om att livet blir bra igen och efter varje skit man tvingas kliva igenom så formas man även till en starkare individ. 

Jag vill skriva att du ska kontakta hans nuvarande tjej, att du ska ifrågasätta, men det kommer bara leda till att du står kvar ensam medan de fortsätter. Hade jag varit i dina skor så hade jag blockerat honom överallt, även henne. Jag hade raderat allt som påminde om honom, alla konversationer, foton och dylikt. A L L T. När du känner dig redo så ska du självklart ge dig ut på banan igen, men stressa inte och ge dig inte ut för att finna den rätte. Gå ut och lek av dig, som jag skrev – skäm bort dig själv.

Glöm aldrig att du hade ett liv innan honom och det kommer du ha igen. ALL kärlek från mig till dig.

1 kommentar

  1. hej Emmy,när jag ser mina kompisar med deras gulliga pojkvänner så kan jag inget annat än få panik,panik över mitt liv och panik över att jag ska bli ensam. Jag känner mig så jävla ensam. När kvällen närmar sig och man ligger ensam i sin säng och låter tankarna snurra omkring,så kommer det,paniken. Vilket nästan alltid slutar med att jag ligger hemma hos mitt ex och mår bra för stunden,men piss dagen efter. För jag vet ju att han är piss,men ändå klarar jag inte av att vara utan honom och vara ensam.Hur ska jag lära mig att jag kan må bra utan att alltid ha en killa och massa folk runt omkring mig?Du har alltid dom bästa ärligaste svaren och jag skulle verkligen behöva ett nu!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.