EN OTROGEN KILLE OCH EN FLYTT TILL LONDON

Ll”Vad gör man om man är en 22 årig brutta som precis lämnat en otrogen kille och vill fly till London och leva life?”835D9841-C8C4-4FEE-AA25-2E3F18B918A4
London är kanske livets stad att vara singel i. Det finns så mycket att upptäcka, att göra, det är en stad som aldrig sover. Det är en stad där du utan problem kan gå ut utan sällskap, för du kommer med största sannolikhet hitta nya vänner på vägen till klubben. Fan vad jag älskar London!

Beklagar att du spenderat tid på en kille som inte förtjänade dig, men vad är en bättre revansch än att ta ditt pick och pack sedan flytta till London? lämna allt gammalt strunt här, all sorg och flytta för din skull. Jag lovar att du inte kommer ångra dig en sekund.

Innan jag flyttade till London var jag väldigt vilse, jag kände mig deprimerad varannan dag och det fanns lixom inget som kändes roligt. När jag kom till London så kände jag mig som nyfödd, ingen visste vem jag var, jag kände ingen, jag var brutalt vilse men ack vad allt kändes bra. Jag kände mig sprallig, kände att äntligen kan jag få vara vem jag vill utan att någon dömer. Sverige är så jävla bra på att döma, vilket London inte gör. Man klär sig avklätt, man vill vara sexig och ingen bryr sig om du ramlar hem med en kille klockan 03.00. Det är din stad som nybliven singel, tro mig.

Du kommer träffa coola människor som inspirerar, du kommer träffa vänner för livet och helvete vad snygga killar det finns. Du kanske springer in i en och annan idiot, men det finns ju en ny pudding runt hörnet så det spelar ingen roll. Du kommer festa med världskändisar, du kommer upptäcka ett helt nytt uteliv, ny shoppning, världens bästa stad!

Kör ditt race, du är helt klart värd det. Visa ditt ex vad han missar, visa ditt ex att du kan leva utan honom och ring mig när du är på plats, jag flyttar tillbaka i september! X1878F355-3503-4A4C-AED5-0103ABC44CD8

2 Kommentarer

  1. Kanske livets stad i Europa! Men staden som aldrig sover är new york- och sen så va du nog inte riktigt deprimerad. Om man är riktigt deprimerad så fungerar man inte riktigt. Svårt och gå in på de här. Men ja vet att du förstår va jag menar. De blir jobbigt att alla använder de ordet. Som att de är status. För att bli mer omtyckt. Och sen inte riktigt förstå hur de verkligen är för en människa som verkligen är deprimerad. De är inget som kommer från dag till dag. De finns där alltid. Djupt rotat i din själ, din hjärna o ditt hjärta. Du kämpar med de varje sekund. Du letar varje dag efter en glimra av ljus en känsla av hopp! Men ja förstår vad du menar. Du har säkert känt dig vilse och du har velat ha ett purpose- och känt att du gått i cirklar. Jobb-jobb-jobb -fest-fest-fest. Samma människor runt Stureplan dag in och dag ut. Man tröttnar till slut. De är då de kommer andra frestelser. Någon idiot ser att du är fett boored och inser att du är packad och kanske erbjuder dig något annat. Men detta är bara fantasi! Och allt handlar inte om killar, han må va en nolla som va otrogen mot dig. Inte smart. Killar tänker inte så långt. Kolla hur snygg du är. Han kommer knappast kunna hitta en brud i din klass igen. Som han ska lyckas och behålla också. De kommer han nog aldrig klara av. Min tro är att han visste att du va för bra och vacker för honom. Så han vart rädd- och han ville lämna dig innan du hade tröttnat på honom. Han kände sig liten och säkert otillräcklig i sängen. Han saknar säkert dig redan. Och nu ligger han säkert hemma och fantiserar om dig. Fatta hur dumma killar kan vara. Han va tillsammans med den äkta -sen är han otrogen-och nu ligger han hemma och kollar på bilder på dig- samtidigt som han sätter på lös musen han tjacka från araben bakom hörnet

    • Men snälla, vem är du att överhuvudtaget försöka bestämma mitt välmående? jag var deprimerad, du känner inte mig, spara ditt skit

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.