MÅNDAG

DENIM

JACKA  JEANS  SKO  SOLGLASÖGON

God Morgon, ny vecka och allt känns extremt gött trots att jag är väldigt trött sedan helgen. Arbetade runt 47 h förra veckan, men klagar absolut inte för det känns fantastisk att vara tillbaka på arbetet i Sverige. Regler, Lagar, Rättigheter, fantastiskt. Jag blir dock inte kvar i Sverige löjligt länge, som det ser ut nu så kommer jag att stanna några månader innan flyttlasset går igen. Känner mig jävligt ung och sprallig, är lixom inte låst till något, vill bara ha mer av allt.

Anyway, söker en fotograf i Stockholm, känner du någon eller är det du så kontakta mig på: Emmywin@hotmail.com

XX

1 kommentar

  1. Vad gör man om man är en 22 årig brutta som precis lämnat en otrogen kille och vill fly till London och leva life? Hola at me!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.