Jag måste inte ha mens för att jag inte vill ligga

”Har du lingonveckan eller?” Frågar han efter att man bestämt sagt nej. Det är väl självklart att en kvinna måste ha mens för att hon inte vill ligga, det är den enda rimliga förklaringen för du är ju gudsgåva till mänskligheten, varför skulle hon motstå dig?3682286E-5745-48F6-B2EE-8D953FB6FC4B”Jag vill inte” duger lixom aldrig, det ska tjatas, ifrågasättas och allt däremellan. ”Har du mens?” ”Träffar du någon?” ”Är det något fel på mig?” Han vill gärna ha en förklaring till varför innan han väljer att rullan över till sin sida av sängen och sura. Eller när han bara vägrar att acceptera, han tycker att tjatsex är en bra teori, han ser inget problem i att omväxla ditt nej till ett ja. Efter lite försök till kladd så är vi nog där snart tänker han, det här blir enkelt.

Fan tänker jag, vad är det som är så extremt svårt att fatta, varför vill du ha en förklaring? kan det inte bara duga med att jag inte vill, att det inte finns någon lust? Snubben som skriker ”dra inte alla män över samma kam” men som sekunden senare har exakt samma tankesätt som en våldtäktsman. Han som gråter ut på Sociala Medier över att en festival väljer att stänga ned ett år på grund av våldtäkter, men som senare tycker det är schysst att tjata till sig sex. Hur kan det vara svårt att förstå att ni är en del av problemet?

Öppet brev till alla män: Nej, en kvinna behöver inte ha mens för att hon ej känner sexuell attraktion. Nej, det finns inte alltid en förklaring och det behövs heller inte ges en förklaring. Nej, du är inte gudsgåva till mänskligheten, vi dör inte för dig. Ett nej är aldrig ett ja, ett nej är tre små bokstäver som en unge på dagis förstår, varför fattar inte DU?

1 kommentar

  1. Din blogg är bäst, när jag får sådan kommentarer som typ varför mig? brukar jag fråga, vill du verkligen veta det så kan jag säga det men inga problem.

    Sedan när jag väl sagt det, kan ha varit typ: för självgod och inte tillräckligt snygg! Ja då blir dom inte så glada, men vissa har uppskattat ärligheten!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.