Touchdown Stockholm

Äntligen, härliga och soliga Stockholm som jag har längtar. Sajk, det är lixom jättekallt? Känns skönt att vara hemma, vet dock inte hur länge jag stannar. Känner mig så fri, odödlig, obunden, allt på o förutom oskuld. Behöver bara andas ut lite och smida en plan för nästkommande flytt, för här kommer jag inte att bo allt för länge.1B774BE4-37C9-4C94-9617-31FD80B6E39ATacklade en utgång igår, inte en liten heller. Vi hann med: Anglais Rooftop bar, Escalier, Kåken, F12, Hells och avslut på Spy Bar. Ett riktigt kalas och så trevligt att träffa alla gamla bekanta. Kan dock säga med all garanti att Stockholms uteliv är verkligen mellanmjölk i jämförelse med London, men ibland är mellanmjölk rätt skönt.

Jag har så extremt mycket att ta tag i nu, med tanke på att man mer eller mindre levt som en råtta/rockstar i 5 månader. Har varit way too much av det goda så att säga, men är såklart inte redo för att bli en wife än. Ska försöka bocka av era kommentarer som blir inlägg och glöm aldrig att jag finns som er syrra i Facebook-chatten också.

KRAMKALAS!

2 Kommentarer

  1. Hej! Jag måste bara börja med att du är så grym på det du gör och du förmedlar sådan girlpower!! Jag ser mig själv även som stark och tar ingen skit, men den senaste har jag ställts inför situationer som jag trodde jag skulle hantera bättre. Jag har nämligen blivit utsatt för sexuella trakasserier på mitt jobb(som är mitt första riktiga jobb, jag har precis fyllt 18) och jag blev så i chock och visste ej hur jag skulle hantera det och speciellt med tanke på att mannen var 28 alltså 10 år äldre. Jag vill ju säga ifrån för jag vet att detta inte är okej beteende, men jag fryser bara till is när jag ser honom nu. Undrar om du har varit med om något liknande och om du har något råd för hur man ska göra, det skulle uppskattas så mycket!! Tack för en jättebra och inspirerande blogg!!❤❤

  2. Kan du inte göra ett inlägg med alla dina bästa Londontips! Ska flytta i aug och vill och vill veta allt om de bästa restaurangerna, klubbarna och shoppinggatorna. KRAM!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.