JAG KANSKE FLYTTAR HEM TILL SVERIGE!

921F5E53-ED35-4C8D-8944-0EFBAC51FB04Inget dåligt tomrum som ekade i denna lya. Det har hänt en del sedan jag uppdaterade min blogg senast, jag har sagt upp mig från mitt nuvarande arbete och velar mellan att flytta hem nästa vecka eller stanna. Saker har varit väldigt upp och ned här den senaste tiden, både på boende fronten samt att jag arbetat häcken av mig för ingenting. Det var så fruktansvärt skönt att säga upp sig, trots att jag kommer sakna mina kollegor extremt mycket.

Jag är såklart inte färdig med London och om jag flyttar hem så kommer jag endast stanna få månader. London har för mycket att erbjuda för att endast bo här i 5 månader. Världens bästa stad helt klart. Förutom velandet med Sverige så tänkte jag kanske att det är dags för mig att knäppa en header och faktiskt återgå till att skriva igen? jag är ju faktiskt inte dålig på att uttrycka känslor eller att knäcka män. Kommer med besked i morgon!

XX

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.