FÖRSTÖRD DATOR OCH BORTTAPPADE HEMNYCKLAR

Som min rubrik lyder så förstår ni säkert hur mina 2 senaste veckor har sett ut. Inte nog med att man vaskade hemnycklarna på en private members club så tappade man även datorn väldigt hårt i maken. I alla fall, är tillbaka nu med en lagad dator och kopierade nycklar. Whats up livet!

Jag har extremt mycket att göra just nu. Försöker hitta nytt boende samtidigt som jag kikar lite efter nya arbeten och planerar min semester. ”Vad jobbigt livet låter” kanske ni tänker, men tro mig det är som en karusell just nu. Anledning till varför jag söker nytt arbete kommer jag berätta senare, känner lixom att jag fått nog. IMG_1877I vilket, hur fin är inte min playsuite från IVYREVEL? eftersom att jag är så himla snäll så har ni 20 procent off på hela deras hemsida om ni uppger koden Ewinther20 !! pts, detta är en annons

XX

1 kommentar

  1. Hej Emmy. Jag vill minnas att du tidigare sagt att om man behöver råd eller något så är det bara att höra av sig till dig på typ facebook. Tänkte bara kolla om den möjligheten fortfarande finns, skulle verkligen behöva något en storasyster nu.
    Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.