HEMLÄNGTAN, TROTS FÖRÄLSKAD I LONDON

98D6A2FC-DDB4-4763-A78B-C5BB37A143A3Det regnar i London idag och jag har vaknat upp med huvudvärk. Har under den senaste veckan haft riktig hemlängtan till Stockholm, tror delvis det beror på hur man faktiskt lever här. Är van att bo i ett stort hus och nu bor man i ett rum, förstår ni? ett litet rum. Dock ska jag och mina svenska vänner här hitta en lägenhet tillsammans. Det är så viktigt att ha ett ”tryggt hem”..

Det finns ingen riktig rutin på livet, fullkomligt älskar och hatar det. Att festa med världskändisar har lixom blivit vardagsmat, inte något speciellt längre. Vi har varit på hemmafest med Chelsea 2 gånger, sett ASAP Rocky, Weeknd, Drake, Sean Paul, Kendall Jenner, Kid Ink (på samma klubb) och det här inte ens alla. London har verkligen sin charm och jag har träffat underbara människor här, men jag saknar min trygghet i Sverige. Ska åka på besök i sommar och känna efter, är inte riktigt klar med London än men behöver hitta någon jävla balans. Kommit på tal att börja podda igen, ifrån London, vad tycker ni?

45D087F5-0AD9-4317-87C8-E41265A53ADE

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.