Mitt hjärta är värt mer än en otrogen partner

En otrohet är ett val, ett val din partner gjorde när han medvetet valde att krossa dig. Han brydde sig inte om dina känslor, om ert förhållande, på konsekvenserna. Han har gett dig mängder av ursäkter och bortförklaringar, du älskar ju honom, vad ska du göra?E7B6EA3C-FDB5-4A49-8F2C-4D8448F5F8A6Där sitter du helt stum, förtvivlad och förstörd. Du läser alla hans ursäkter och övervägar att gå den enkla vägen genom att förlåta, låtsas som att det inte har hänt. Du tänker att det kanske bara var ett litet misstag, det kanske går att rädda. Du vill bara att smärtan ska försvinna, men den stora stenen som tynger ditt bröst kommer inte försvinna genom att du förlåter honom.

 Ditt hjärta, din självrespekt och ditt liv är värt mer än en otrogen partner. Det finns ingen ursäkt i välden som kan förändra det faktum att din partner medvetet krossade dig. Det finns inget att rädda, han har precis förstört er. Du kan välja att gå den enkla och vingliga vägen genom att förlåta, men hur du än vrider och vänder kommer du alltid bli påmind. Den hårda och raka vägen, den där du förstår ditt värde, den vägen är ett helvete. Du kommer skrika, gråta och känna smärta, men du kommer bli hel och stark igen.

Innan du skaffade partner så var du en självständig individ, glöm aldrig det. Du behöver inte en otrogen idiot som partner för att överleva.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.