FRÅNVARANDE

47CBC39D-D154-469D-9A25-FCB711E1D913Förlåt för världens sämsta uppdatering, men som ni vet lever man livet här i London. Såklart, sköter jag mitt jobb och det går superbra, har god relation med mina chefer (läs min ena chef gav mig choklad i förrgår då jag var hungrig och grumpy) Älskar väl helt enkelt livet just nu och har inte riktigt haft tid med bloggen. För övrigt, hur snygg färg är det inte på min den här klänningen? HÄR hittar ni den!

Det är väldigt många som frågar vart vi går ut, som ni säkert sett på min My Story så är vi på samma ställe 9/10 gånger (där de har helt galna uppträdande). Det är väl helt enkelt Londons BÄSTA nattklubb och den heter Cirque. Vi går alltid ut med AOC, har alltid roligt med dem och de tar alltid väl hand om oss. Deras instagram är: aceofclubs FOLLOW THEM. Vill ni komma och festa med oss så kan ni alltid kontakta min böna Ebba så fixar hon det. Ebba Alexander på Facebook!IMG_0550XX

3 Kommentarer

  1. Hej emmy!
    Vill bara börja med att jag älskar hur du tänker och hur du är. Nu känner inte jag dig i verkligheten men du är verkligen en inspiration för tjejer. Har bara en fundering och undrar hur du hade hanterat det.

    Det är så att jag har träffat en kille på tinder. Vi snackade inte så speciellt mycket men vi hann ses lite snabbt och hälsa ute på en nattklubb. Han var ganska på att träffas men var lite tveksam för jag är inte riktigt den personen som träffa okända jag knappt pratat med. Men det blev att vi träffades ändå, hos mig. Vi drack oss ganska fulla den kvällen och det ena ledde till det andra. Det kändes kul (Inga känslor) och vart mysigt inget mer. Han sov över och så sa vi hejdå.

    Nu till frågan, hur vet jag att det inte bara är ett ONS där man inte ska höra av sig mer, eller om det är en person man kan fortsätta träffa för ”skojsskull”? Eller är det konstigt att träffa någon igen efter Det? Jag menar ligger var ju bra men är inte riktigt attraherad av honom på det sättet att jag skulle få känslor. Borde jag skriva? Vad ska jag skriva? Eller ska jag blocka han överallt? Han lade till sitt nummer i min mobil och ”tvingade” mig att ge hans nummer också. Lite förvirrad. Vad tänker du?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.