SÄLJ DINA KLÄDER SOM DU INTE ANVÄNDER!

I samarbete med CHANCETWO

Har ni öppnat er garderob någon gång och tänk, varför äger jag det här plagget? jag gör det väldigt ofta. Startade en bloppis innan London där jag sålde av en del, dock tog det mer tid än vad jag hade. Att posta, se till att allt kommit iväg rätt och dylikt. Jobbigt.

Nu har ChanceTwo öppnat upp en helt fantastisk idé för oss som äger väldigt mycket kläder som vi inte använder!

IMG_5742Vilka är ChanceTwo? Ett företag som förmedlar second hand kläder. Hur gör man? Man beställer hem en tom påse som man sedan fyller med de kläder man vill ha sålda. Sedan kan man skicka in påsen till ChanceTwo igen gratis eller om man bor i Stockholm, Malmö, Norrköping eller Nyköping boka upphämtning av påsen. Då kommer det en person och hämtar din klädpåse vid dörren utan någon kostnad för dig.

De sköter sedan all annonsering, försäljning, kontakter med köpare och frakt. När sakerna är sålda så får kunden sin andel av försäljning och eventuella osålda objekt skickas antingen tillbaka till kunden eller skänks vidare.

ChanceTwo är en tjänst jag verkligen kommer använda mig av. Det är väl helt perfekt att få betalt för kläder man inte längre använder och dessutom, slippa all krångel kring försäljningen samt leveransen. Besök deras hemsida HÄR för mer information, eller för att ta en kik på alla Second Hand kläder!

IMG_5751

1 kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.