ÄR HAN ANNORLUNDA RUNT SINA VÄNNER? DUMPA

Är ganska lack idag, eller är väl lite sliten kanske. Vi var ute igår, läs: jag övertalade ebba att följa med mig ut för att Weeknd var bokad till klubben vi skulle till. Vi såg honom i kanske, 2 minuter. Även, gömd bakom DJ:N, ryktas dock om att han kommer till Cirque ikväll. Nu ska jag återgå till mitt ämne, att dumpa din flört om han är annorlunda runt sina vänner.E3B233AB-D38F-4447-BE4C-114E436B53FAVi gick ut igår med en kille som jag hängt lite med här. Vi är ingenting, vi dejtar inte eller dylikt. Jag tycker inte ens om honom på det sättet, men han är skön. Han är väl ganska gullig och mysig när vi umgås själva. Jag är även lite av en klängapa, gillar att åla in mig runt människan som sover bredvid mig. Innan vi lämnade hemmet igår, eller vårt dubbelrum, så sade jag till Ebba att: Nu ska vi testa om han agerar annorlunda runt sina vänner. Det vill säga, kommer han vara off mot mig, eller on fire. Eftersom att jag är en människokännare, visste jag redan svaret. Han kommer leka mangas runt sina vänner och jag, lilla snälla jävla jag kommer bara vara en i mängden.

Vi alla vet att psykopater, eller folk som lider av schizofreni, har ofta flera personligheter. Jag vet inte hur det är med er, men jag är exakt samma person kring alla mina vänner. Klart att jag kanske inte pratar om bajs framför raggets morsa, men annars är jag densamma för jag har inte flera olika personligheter. Om du träffar en kille som inte uppskattar dig jämt, inte hyllar din ständigt och inte alltid är densamma runtomkring dig, oavsett situation, så är han en fakeass bitch. Han vågar inte visa sina vänner att han älskar att umgås med dig, utan han vill istället leka häftig, medan vi alla vet att han slickar din röv när ni väl är hemma. Dumpa honom. 

Jag klarar verkligen inte av människor som ska leka något de inte är. Jag menar, det finns väl inget bättre än att stolt visa upp någon man tycker om? om inte, så kanske det handlar om att personen inte riktigt är ärlig mot dig. Han kanske, träffar flera samtidigt, han kanske tom, sagt till sina vänner att du bara är en vän. Du är ingen, ett ruttet hemsläp. Om han inte vågar hålla din hand framför sina vänner, så låt honom aldrig hålla din hand. Ta hans vidriga hand och släng den. Ut och kyss en ny groda, slösa inte din tid på en skit.

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.