FÖRSTA ARBETSDAGEN I LONDON!

Herregud, var så extremt stressad inför den här dagen. Min första arbetsdag. Snälla, har 15 minuter promenad till mitt arbete, kan redan företagen så med det sagt gick allt galant. Idag känns allt verkligt, lite pirrigt och fruktansvärt bra. Jag och Ebs börjar komma på plats, men vi har fortfarande väldigt mycket att göra. Ska posta bilder på vår lya så småningom, vi ska bara bli färdiga.

Har varit ute på en Power Walk runt vårt område idag. Försöker hitta någon normal mataffär, men allt ser så vidrigt ut. Finns bara vidrigt kött, snabbmat och dylikt. De verkar inte heller ha något som liknar kvarg, knäckebröd eller normalt smör. Saknar Bregott så jävla mycket haha!

Imorgon är jag ledig och tänkte knäppa outfit’s då. HA VÄRLDENS BÄSTA ALLA-HJÄRTANS-DAG!

2 Kommentarer

  1. Kvarg finns på Morrisons, knäckebröd på Lidl och Lurpak är det smör som är mest likt Bregott. Bodde i London förut och saknar det så mycket! Kram 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.