Det är som att du inte är designad för sex, jävla mormon

Anonym berättelse, Din Händelse

‘Han drar med mig in i duschen ändå, jag upprepar att jag kommer svimma, jag kommer svimma.. Och jag svimmar, slår i huvudet. Nästa dag säger han att han inte minns, han var full”winter-622126_1280För ungefär ett halvår och lite till sen så träffade jag en kille i bara några månader, och det är inte förrän nu jag riktigt förstår vad som hände. Han ville ha sex mycket. Det ville inte jag. Jag gick på p-piller så min sexlust var minskad.

Ibland bestämde han sig för att vi skulle ha sex även om jag sa att jag inte ville. En gång var jag snustorr för jag VILLE INTE och det gjorde så ont när han ändå skulle tränga sig in i mig att jag började gråta och upprepade att det gjorde ont och jag ville inte. Han kom och efteråt sa jag ”Kan vi snälla inte göra det när jag säger att det gör ont iallafall…” Nu när jag tänker på det är det så sjukt. Hans kommentarer ekar fortfarande i mig ”Det är som att du inte är designad för sex, jävla mormon”.

Jag ville inte kyssa honom längre då varje gång jag gjorde det var jag skyldig honom sex. Det kunde liksom aldrig sluta där. Om jag kysste honom skulle vi ha sex inom 5 minuter. Jag är fortfarande rädd för att kyssa killar innan jag känner mig redo att gå hela vägen till sex, jag har blivit helt skadad känns det som. Eller den gången vi blivit fulla och han ville ha duschsex och jag säger till honom att jag kan inte, jag kommer svimma. Han drar med mig in i duschen ändå, jag upprepar att jag kommer svimma, jag kommer svimma.. Och jag svimmar, slår i huvudet. Nästa dag säger han att han inte minns, han var full.

Saker slutade illa och vi pratade inte mer. För ett tag sen hörde han av sig igen och ville ses. Jag sa att jag inte ville och berättade precis hur jag kände kring det han gjort mot mig, för jag tänkte att han kanske inte ens fattar själv vad han gjort. Jag berättade, sa aldrig att jag tänkte anmäla eller något sånt, utan bara att snälla ta detta till dig och gör aldrig så mot någon annan.

Han nekade allt, trots att vi pratat om detta tusen gånger förut och han hotade att stämma mig. Han har pengar och advokater och han har stämt folk för mindre så jag vet att det inte var tomma ord (värt att nämna är att vi bor i UK båda två och stämning är enklare och vanligare här). Jag blockade honom överallt och sa till honom att lämna mig ifred men jag går konstant runt med rädslan att jag ska få ett brev på posten om en stämning. Att jag ska bli stämd för att jag blev våldtagen.

1 kommentar

  1. Hej Emmy! Om jag förstått rätt så har du precis som jag lång erfarenhet utav att jobba inom restaurang och café verksamhet? Iallafall, jag vill nu byta riktning lite och hade verkligen velat jobba i ex. butik istället. Hur gjorde du när du skulle byta branch? Känns som jag kommer vara fast i restaurang foreveeer eftersom de är där jag alltid jobbat haha. Känns omöjligt att bli prioriterad när man söker andra jobb när det är andra med mer erfarenhet inom det området. Vet liksom att jag hade gjort jobbet bättre 😉 Haha. Sorry för luddig fråga men tack för en grym blogg/twitter osv… Kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.