LONDON BABY!

discoverlondonJag är för första gången på länge riktigt nervös. Idag ska jag gå till mitt arbete för att bekräfta för dem att jag lämnar Sverige, men jag kommer fortfarande arbeta kvar på samma företag, fast i London. Jag tog det här beslutet för ganska länge sedan, men allt har känts lite som ett skämt, som om det ej skulle ske. Men, i förrgår ringde arbetet jag sökt och bekräftade att det var mitt.

En bit av mig säger att det är ganska dumt, med tanke på förutsättningar jag har idag på mitt arbete här i Sverige. Men, jag är 23 år och inte bunden till någonting, jag har inte ens någon familj i Stockholm. Jag känner att jag behöver dra för min egen personliga utveckling. Det bästa av allt är att min bästa vän bor där, det kommer bli ett äventyr. A4ABF4B5-48E1-4B85-870B-0877F7595E51Vad som händer mellan mig och A? egentligen var det inte alls planerat att vi skulle ”bli något”, det bara blev så. Vi får ta allt som det kommer, det går lixom inte att planera. Jag har heller ingen biljett bokad tillbaka till Sverige, det kan bli från 3 månader till 1 år. Jag måste göra det här för mig själv och jag uppskattar att han stöttar, istället för att ber mig stanna. londJag har så många gånger pausat mitt liv för att hjälpa andra. Flera gånger blivit lämnad av människor som ska åka, medan jag har stannat för att jag känt mig rädd. Men, hur kul är livet om man inte vågar chansa? det här kan bli världens fiasko eller en helt fantastisk upplevelse. Jag är rädd, men redo.

Finest och min blogg kommer såklart att följa med, bloggen kommer flöda av bilder. Hoppas ni hänger med till UK. Jag flyttar om drygt 1 månad. Nervös men jävligt glad!regent_street__oxford_street_london_12297634063-1024x683

3 Kommentarer

  1. SÅ MODIGT AV DIG EMMY! ???????? Man måste våga göra saker utanför ens trygghetszon för att kunna utvecklas många gånger, och vad är egentligen det värsta som kan hända? Det kommer att gå hur bra som helst för dig där borta och är säker på att du kommer att vara grym på det nya jobbet (för du verkar vara grym överlag och jag känner inte ens dig), kör hårt! ????????

    Kram, Maria

  2. Wow Emmy!!! Ska bli såå kul att få följa detta!! Du får gärna skriva jättemycket om det, hur du fått boende, sökte jobb (och vars) och bara hur det är att bo där! Lycka till ????❤

  3. Hej! Gud vad kul! Om du inte redan gjort det, läs Linn Wibergs blogg! Hon flyttade till London för flera år sen och har skrivit massa bra guider om London i allmänhet, men också mer detaljerat om att faktiskt flytta dit.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.