Din händelse del 28

En anonym berättelse från en tjej som berättar om kvällen när en kille fingrade henne medan hon sov. Hon berättar hur hon gråter och att han försökte komma med bortförklaringar. Ledsen och förstörd, med en vän som övertalat henne att inte anmäla. Det var inte värsta grejen. Din händelse del 28.

Hej Emmy! Det jag tänker berätta nu hände för 6år sedan och jag har bara berättat för mina 4 närmsta vänner.

Jag var alltså 16 år och skulle åka på en fest med min dåvarande bästa vän, ca 12mil bort. Min mamma som är en orolig själ ville helst inte men efter mycket tjat sa hon ok. Min vän som jag följde, (vi kan kalla henne J) och jag hade skrattat och skojat om hennes pojkväns kompis (F kan vi kalla honom) som hon tyckte jag skulle ”hålla på med”. Jag var inte intresserad då han inte alls var min typ.

Fredagkväll och jag skulle spendera hela helgen med min bästa vän 12mil hemifrån, jag var supertaggad. J, hennes pojkvän och jag bodde hos hans föräldrar som är bosatt i staden, så vi dumpade av våra saker där och drog direkt för att plocka upp F. Väl på festen hade vi kul, en typisk hemmafest med alldeles för mycket tequila. F var ganska på men jag ville inget fast jag gillade uppmärksamheten måste jag erkänna. Jag och J skulle sova kvar på soffan så när alla drog la vi oss i varsin soffa. F la sig innanför mig, höll om mig och jag somnar.

Vaknar en stund senare av att han smeker mig och har sina fingrar i mig! Jag blir stel, vad ska jag göra? Alla tankar börjar snurra, varför gör jag inget??! När han ”slutar” sätter jag mig upp med ett ryck och han sätter sig bredvid. Jag gråter, HAN GRÅTER?! Han säger ”förlåt, jag fick en blackout” och försöker hålla om mig. Jag väcker min vän som bara var en halv meter ifrån. Hon ser att jag är ledsen och säger åt killen att gå hem. Jag faller ihop på golvet framför henne och berättar medan tårarna sprutar, hon stryker mig i håret. Till slut somnar vi om, eller hon iallafall och dagen därpå åker vi hem där vi hade våra saker. Hela dagen ville jag varken äta eller prata, jag bara spydde. Min telefon hade gått sönder på festen så jag fick låna en telefon så jag kunde ringa hem, men jag berättade aldrig.

J försökte övertyga mig om att F var ledsen och ville träffa mig för att prata! Varför skulle jag vilja träffa han som utnyttjat mig medan jag sov? Jag åkte hem lördagkväll. Anmälde aldrig händelsen för jag kände mig dum och min vän sa att det var bra att jag inte gjorde det för det är ”onödigt” att gå igenom. Pratar inte med henne idag.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.