Del 26 av din händelse, Anonym berättar

En anonym berättelse om en avdankad b-kändis som inte riktigt förstod ett nej. Utöver det berättar anonym i sin historia hur han förlöjligar henne med att avsluta försöker till sex med en tjugolapp. Läs historian.

Hej Emmy! Först och främst vill jag bara säga att du är så jävla grym. Avgudar hur du formulerar och uttrycker dig, du är så jävla klok. Tack för att du finns<3 

Jag vill dela med mig av en händelse som skedde för snart 3 år sedan, ungefär. Jag är nu 18 och jag tror att jag var 15 när det inträffade och killen det handlar om var 3/4 år äldre om inte mer.

Den där killen tog ”kontakt” med mig via snapchat, jag visste vem han var sen tidigare men han visste förmodligen inte vem jag var. Jag visste vem han var eftersom att han är ”b-kändis” eller ja, löjligt att ens kalla honom för det haha. Men han hade gjort ett par rap låtar för ett ex antal år sedan och ja, de var så folk visste vem han var.

Iallafall, det hela började via snapchat, jag tyckte att det var smått skumt att han skrev till mig, liksom? men samtidigt lite roligt, på något jävla vänster. Han snapade mig ett tag, inte alls länge, kanske 2/3 veckor och väldigt snabbt började han kalla mig ”så kallade” gulliga saker. Han kunde skriva saker som ”goodmorning sunshine” och liknade. En dag så frågade han om jag ville komma hem till honom och se på film, ye you know the story – blä.

Min första tanke var direkt, big no no men jag sa liksom till honom; ”kanske, får se” osv, ja jag var ju 15 och vågade väl inte säga ifrån (och han tjatade as fuck) Samma dag sitter jag med min bästa vän på bussen och vi pratar om honom och om det han vill, jag ”rådfrågar” henne om jag ska säga nej eller om jag bara ska vara spontan och dra dit, för hur illa kan de bli egentligen? Hon tvekar fram och tillbaka, precis som jag och ena stunden tycker hon att jag är dum i huvudet som ens har i tanke att åka dit och ena stunden säger hon ”kör bara”. Samtidigt som vi sitter där och försöker komma fram till ett val så håller han på och skriver, närmare sagt tjatar. Kommer inte ihåg i detalj men saker som ”kom nu, det blir mys, jag lovar! Vi ska ju bara se på film” ”Hur farligt kan de vara? herregud, kom nu bara, sluta löjla dig” samtidigt som han håller på att ”driva” om att vi ska ligga, att jag är skyldig honom en puss när jag kommer dit för att jag har varit ”så seg” på att bestämma mig. Jag svarar honom och försöker vara så tydlig som möjlig med att vi bara ska umgås, och så säger jag standard repliken ”jag har mens så vi kan ändå inte ha sex”.. Och det skrattar han åt i princip.

Jag bytte buss, lämnade min kompis i typ ren panik och ånger, sen var det liksom ingen återvändo. (Jag måste tillägga, att det som komplicerade det hela ytterligare var att jag samtidigt som det här snackade med hans fd. polare som han avskydde på grund av bråk. Jag hade sagt till killen jag skulle till att jag pratade med den killen han hatade samtidigt som det här, på grund av att vi kom in  på ämnet) En av mina ursäkter till att jag först inte skulle komma var av den där andra killen som bodde i samma lägenhetshus som honom, jag ville inte att den killen skulle bli sur för att han såg att jag gick in till den andra killen som jag skulle till. Men, när jag väl kommer dit han bor, så försöker jag hitta till hans lägenhet samtidigt som jag försöker gömma mig för den andra killen.

Killen jag ska till ber mig att gå in bakvägen, så det gör jag. Väl därinne, så blir jag vält omkull ner i sängen och det första han gör är att börja kyssa mig, det hade seriöst bara gått några sekunder – vi hade knappt sagt hej. Han håller på, tar på mig, jag upprepar att ”jag har mens och att jag inte vill ha sex” men det struntar han i, han bara flinar och fortsätter hålla på. Tillslut drar han av mig tröjan och försöker knäppa upp byxorna, jag försöker dra mig undan och jag försöker ta bort hans händer från mig och liksom ja, försöker få honom till att sluta – det är fett obehagligt. Men som sagt, jag är försiktig och blyg, men om han var normalt funtad så hade han fattat att jag inte ville, men nej, han sket ju i det, totalt.

Han drog upp mig ur sängen och tryckte upp mig mot väggen och fortsatte kyssa mig, lite överallt. Som i en film, fast detta var en jävligt dålig film. Han säger att vi kan ha sex i duschen eftersom att jag har ”mens” så det slutar med att vi står i hans pytte lilla badkar och han säger åt mig att ta på mig själv och hålla på, som om jag var någon jävla pornstar, det kändes så fruktansvärt obehagligt. Han försöker få in den, men det går trögt då jag är inte våt eller kåt för fem öre. Den kommer in lite halvt men vi avslutar det hela efter ett kasst försök, varpå han bara går därifrån, tar på sig kläderna och låter mig stå kvar där inne i duschen, helt jävla naken och ensam.

Jag klär på mig kläderna snabbt samtidigt som tankarna far i huvudet. Han får helt plötsligt asbråttom och säger att han ska dra till några polare, att jag antingen måste dra nu direkt eller så får jag ligga kvar i hans säng. Jag kollar på klockan och inser att min buss går om knappt 5 minuter så jag fick jävligt bråttom för jag ville ju därifrån. Han avslutar det hela med att små skratta åt mig och sedan, det vidrigaste av allt – han tar fram en 20a och säger ”tack för ”ligget” haha”.

Jag tog såklart inte emot den utan jag försökte ta mig ut, så helt plötsligt känner jag en jävla klapp på röven och han säger ”se så, skynda dig nu – haaade” – jag springer så fort jag bara kan men bussen hinner precis åka förbi mig, vilken jävla känsla – som pricket över i:et. I ren panik skriver jag till honom att jag inte hann och han säger att hans polare kommer och hämtar mig, vilket han gör. I bilen, där sitter han med, den jävla pajasen. Jag hoppar in i bilen i ren skam och de kör ner mig till min kompis, som såklart inte är hemma vilket betydde att jag fick sitta utomhus i ett par timmar då det inte gick några bussar. Vilka känslor som flög igenom mig. ”vad fan har jag gjort” ”helvete också” ”jag skulle aldrig åkt dit” ”nu sitter jag bara här och har ingenstans att ta vägen och det skiter han fullständigt i” ”vad ska jag ta mig till” ”kunde jag inte bara låtit honom ha sex med mig helt och hållet?” ”gud vad pinsamt att jag var så ”dålig” – samtidigt som jag typ skrattade åt det?

Jag förstod samtidigt inte allvaret i det som precis hade hänt men nu i efterhand förstår jag ju hur jävla äcklig den människan är och att det han gjorde mot mig är inte okej någon jävla stans och det var inte mitt fel även om jag var dum nog att åka dit. Jag vet, det var ingen fullbordad våldtäkt men jag anser att det var ett sexuellt övergrepp och fy fan, vad jag äcklas av honom och alla andra snubbar som är lika jävla grisiga som honom. Tackar gud för att det finns en och annan skön snubbe kvar på denna planet.

Jag vill tacka dig för att du gör en sån här fin grej för alla brudar därute! Vi är så jävla bra och, min första tatuering ska bli ”grilpower” – det är spikat! 
You go girl, kram <3 

1 kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.