DIN HÄNDELSE DEL 24

God morgon mina älsklingar, höll jag på att skriva klockan 12.00. Från och med nu så kommer jag dela 1 historia i ett inlägg. Syftet är att jag vill göra varje person mer synlig. Din berättelse mer hörd. Om ni inte är anonyma (detta är frivilligt) så får ni jättegärna mejla en bild på er själva och berätta lite om er<3image

Anonym berättar: ”Hej! Tack för ett bra initiativ. Vi har träffats en gång. Tror inte du kommer ihåg mig, men det får allt att kännas påtagligt och närmare än vad man tror.

Senaste månaderna har jag drömt mycket om våldtäkter, nästa varje natt. När jag försöker ”tyda drömmarna” stämmer dem inte överens med verkligheten.  Jag tror tiden har sprungit ikapp och alla år av förträngningar visar sig nu. Jag delar ”min(a) händelser” här och hoppas dem släpper mig och stannar kvar i textform.

Min första pojkvän tog min oskuld. Jag var tom okysst. Vi låg i min säng, han smekte mig på magen och neråt. Jag sa nej, han lyssnade inte. Han tog min oskuld och hade sex med mig fem gånger under den dagen. Jag hade väldigt ont, men det var väl kärlek? Jag var 15 år. Efter några månader dumpade han mig en vecka innan hans ex kom hem från ett jobb utomlands.

Jag började festa på anordnade ungdomsfester, utan alkohol med övervakande vuxna. Mina föräldrar tyckte det lät bra. Alltså var det bra? Under varje fest höll killar fast mitt huvud för att hångla, torrjuckade på mig när jag dansade, pillade mellan mina ben, krävde avsugningar på toaletterna, men jag var väl bara omtyckt? Jag fick en killes nummer som jag och min kompis träffade vid ett tillfälle. Han hade en fin bil, vi åkte till hans lägenhet. Han, jag, min kompis och hans kompis. När vi kom in bar han in mig i sitt sovrum, stängde dörren, slängde mig på sängen och höll fast mig. Drog av mig kläderna och körde in kuken. Jag sa nej, men han höll fast mig. Sen var han klar och min kompis kom in förskräckt. Jag inbillade mig att det var bra för att komma över mitt ex.

Efter detta började trakasserierna på telefon. Jag fick höra att jag såg ut som en man, var stor som ett hus och skulle vara glad att någon ville knulla mig. Jag tog åt mig. Vid ett tillfälle var jag där igen, för då blev jag omtyckt? Han ville ha en trekant med mig och hans kompis. Han drog av mig kläderna, försökte ta mig i rumpan, jag sa nej, han blev arg, höll fast mitt huvud, körde in kuken, tills han kom i min mun. Sen drog han. Jag kunde inte ta mig hem och somnade där senare. Jag vaknade av att hans kompis låg på min rygg och försökte våldta mig i rumpan. Jag visste inte ens vem det var. Jag såg honom inte. Efter en tid kände jag att detta var fel. Vid ett tillfälle bad jag om skjuts hem från skolan. Han hämtade mig, stannade och låste bilen. ”Sug av mig först.” Jag sa nej och fick höra diverse kränkande ord. Han släppte av mig på gatan och jag fick ta mig hem själv. På tåget hem kände jag stolthet att jag sagt nej, men samtidigt en skam över att dem fått göra så här med mig. En A-lagare satte sig mitt emot mig och berömde min kropp. Tog på mina lår. Jag sa inget. Hade jag en slamp-stämpel nu?

Jag träffade en annan kille via ungdomsfesterna. Vi umgicks och han var väldigt snäll. Han försvarade mig mot andra killar och var rädd om mig. Jag följde med honom hem. Han höll fast mig, kysste mig, drog av mig kläderna och våldtog mig. Det gick snabbt och han var klar. Det visade sig senare att han kände dem tidigare killarna. Hade ryktet spridit sig. Trakasserierna fortsatte, tills min pappa tröttnade på att min mobil ringde konstant. Han svarade en gång och sa att det var fel nummer. Han visste inte vad som hänt, men det fick dem att sluta. Efter detta sålde jag mig själv vid tre tillfällen för att återfå mitt värde. Trodde jag. Jag utnyttjade killar som dem utnyttjade mig. När jag träffade någon fick jag inte stanna om jag inte hade sex med dem. Ibland blev jag bjuden på stora mängder alkohol, så jag blev tvungen att stanna. Dem killarna som var bra för mig, avvisade jag på samma sätt, för att återfå en kontroll över mig och min kropp. Jag bestämde, trodde jag.

Jag gick in i ett nytt förhållande, då singellivet blev allt för påfrestande. Min pojkvän var otrogen mot mig framför mina ögon och antagligen ett antal gånger när jag inte såg. Han fick mig att prova på droger. Vårt förhållande var inte sunt. Vid senaste otroheten, dumpade jag honom och träffade en annan. Han var sexmissbrukare, var aggressiv och slog sönder sin bilruta när jag sagt något olämpligt. Han var otrogen vid flera tillfällen. Den dagen jag kom hem och han hade en annan tjej i lägenheten orkade jag inte mer.

Idag förstår jag inte att detta hänt mig. Många år av psykiskt ohälsa har gått, ätstörningar och medicinering. Idag fokuserar jag på ett liv med min nuvarande pojkvän. Under perioder klarar jag inte av att ha sex, men han förstår.

Tack för att jag fick skriva av mig.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.